maandag 6 september 2010

Britney Spears

Oh ja die stickers dus. We hadden bedacht dat het ontzettend grappig zou zijn om "bij wijze van satire" op "moderne marketingtechnieken" een "met een aan zekerheid grensende waarschijnlijkheid" tot mislukken gedoemde "guerilla stickercampagne" op te zetten. De volgende morgen, of middag eigenlijk, leek het al een stuk minder ontzettend grappig, maar ja toen waren die stickers al besteld. 10.000 maar liefst, want dat was maar 3 x zo duur als 100 ofzo. En nu zitten we er dus mee. En er staat niet eens Hospital Bombers op! Het is gewoon een gek dingetje van een schilderij van Gijs dat we onlangs aangeschaft hebben (we zijn naast Rolling Stones coverband ook verwoede kunstverzamelaars). Wie helpt ons er vanaf? Laat je naam en adres achter in de comments, of mail naar mrcvndrhlst apestaartje gmail punt com, en je krijgt er gratis een zooi toegestuurd, die je dan op je voorhoofd, je moeder, bushokjes, treintoestellen, urinoirs en in Vera en De Nieuwe Anita kunt plakken. En eetcafé De Beurs in Meppel. Dat is leuk om te doen, je komt nog eens ergens en je ziet je moeder nog eens, en voor ons is het een mooie publiciteitssteuh... grap. Of "performance". Vergeet vooral ook je foto's met bestickerde moeders en wie/wat al niet te mailen, dan bloggen/facebooken/twitteren/faxen we daar weer over. Als we 20 vrijwilligers hebben gevonden beloof ik bovendien die irritante animated gif hier linksboven weg te halen.

3 opmerkingen:

 1. 0 reacties? echt? in de hoop dat schijtirritante gifje weg te krijgen mogen jullie wel een zooi sturen naar ceramstraat 2, 5013bb tilburg. en ik wil m'n ouders ook wel even pesten dus; boshoverbeek 14, 6006lp weert mag ook wel een bergje ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 1 reacties is bijna nog treuriger, en ook zo incorrect, maar bedankt voor je steun. ze komen jouw kanten op. hospital bombers sticker streetteam rugnummer 15, 16 & 17!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik wil wel gaan plakken in Rotterdam en omstreken. Misschien kan ik er zelfs nog wat bij mijn collega's in de maag splitsen voor een nog wijdere verspreiding! :D
  Ik mail mijn gegevens door. :)

  BeantwoordenVerwijderen