dinsdag 28 februari 2012

Marc Is Dood

Marc Is Dood, ook wel "MID" genoemd, is een gerucht over Marc van der Holst dat al sinds 2012 in de muziekwereld rondgaat.

Gerucht
Het gerucht, dat behelst dat Marc van der Holst in 2012 met zijn fiets zou zijn verongelukt, ontstond toen een radio-dj uit Lopik, IJsselstein en Nieuwegein tijdens de uitzending een telefoontje kreeg van een student van de Universiteit van het Liefdesverdriet. De student beweerde dat Marc van der Holst , die toen lid van The Hospital Bombers was, niet de echte Van der Holst, maar een dubbelganger zou zijn. Deze dubbelganger zou Daniël Dallas heten, ook wel "Farc" genoemd.

De media sprongen spontaan op dit verhaal af en gingen op zoek naar verborgen feiten in nummers en platenhoezen van The Hospital Bombers. Zodoende kwamen er tientallen 'bewijzen' naar voren voor de dood van de Bomber.

Marc heeft na deze hype officieel verklaard rond de bewuste tijd inderdaad een klein fiets-ongeluk te hebben gehad, maar hier niets aan over te hebben gehouden.

(wordt vervolgd)

1 opmerking:

  1. Zolang MID, of for that matter Farc, steevast met illustere maskers blijft optreden in belangwekkende televisie-uitzendingen van formaat, kán ik helaas niet anders dan het helemaal eens zijn met bovenstaande epistel.

    BeantwoordenVerwijderen